Glavni trendi v kopalniški industriji

10-09-2024

Ker pozornost sveta's trajnostnemu razvoju veča, tehnologija za varovanje okolja je postala osrednja gonilna sila za spremembe v industriji kopalnic. V ozadju visoke porabe energije in visoke izkoriščenosti vodnih virov, Xiamen Delmei spodbuja preobrazbo varstva okolja z inovativno tehnologijo in vodi celotna industrija proti zeleni prihodnosti.

1. Inteligentna tehnologija za varčevanje z 3a zmanjševanjem vodnih odpadkov

Učinkovito upravljanje z vodnimi viri je eno od ključnih področij inovativnosti v okoljevarstveni tehnologiji v kopalniški industriji. Sodobna pametna kopalniška oprema , kot kot Delmei enoročna potezna kuhinjska pipa z digitalnim prikazovalnikom temperature, postopoma nadomešča tradicionalne kuhinjske pipe. Te enoročajne spustne kuhinja pipe uporaba tehnologije za varčevanje z vodo, trajna struktura, več izvlečnih funkcij, razširi obseg uporabe in poveča fleksibilnost, in uporabi senzor tehnologija za samodejno nadzor temperature vode in pretoka vode, zmanjša porabo vode brez vpliva na učinkovitost. Je popolno dopolnilo vse moderni kuhinja okolje.

kitchen faucets

2. Nizkoogljični materiali in proizvodni postopki: zmanjševanje ogljičnega odtisa

Okoljske inovacije v kopalniški industriji ni samo omejene na funkcijo varčevanja z izdelkom samim 2c ampak vključujejo tudi izbor materialov in optimizacija proizvodnega procesa. Vedno več podjetij se odloča za uporabo obnovljivih materialov za proizvodnjo kopalniških izdelkov kot kot kopalne kadi in umivalniki. Ti materiali ne le zmorejo zmanjšati uporabe tradicionalne keramike in plastike, ampak tudi učinkovito zmanjšati ogljikov dioksid emisije nastale med proizvodnim procesom izdelkov.

3. Inteligentni sistem nadzora: doseči optimizacijo porabe energije

Sodobni izdelki za kopalnice imajo postopno integrirane inteligentne nadzorne sisteme,, ki omogočajo uporabnikom nadzor delovanja opreme preko mobilnih telefonov ali platform pametnega doma. Na primer, Delmei pet funkcij bluetooth glasba tuš glava omogoča poslušanje mirne glasbe med kopanjem, ustvarjanje pretresljivih zvočnih efektov za vašo sobo za tuš, s čimer se omogoča prhanje v glasbi za odpravo dnevne' utrujenosti in težav. To bluetooth tuš glavas je prestal 8-stopenjski certifikat za vodoodpornost nacionalne strokovne organizacije, ki je varen in vodoodporen. Prosimo , da ga uporabljate z zavestjo med proces kopanja. Poleg 2c pet stopenj te glave za prho lahko nastavi pretok vode, s petimi različnimi kopelmi, uživajte 70% prihranek vode, in učinkovito nadzirajte porabo vode.

shower head

4. Industry Outlook: Tehnologija za varovanje okolja postane glavna linija prihodnjega razvoja

Medtem ko se globalna pozornost na podnebne spremembe še nadaljeva intenzivira, je uporaba tehnologije za varovanje okolja postala glavni trend v kopalniški industriji. Bodisi je popularizacija opreme za varčevanje z vodo ali spodbujanje krožnega gospodarstva, inovativnost varstva okolja postopoma spreminja dizajn in uporaba kopalniških izdelkov. V prihodnosti, Xiamen Delmei bo posvetil več pozornosti integraciji tehnologij za varovanje okolja, in bo dal prednost vplivu na okolje od raziskav in razvoja proizvodov do proizvodnje in odlaganja odpadkov. Ta trend ne samo skladen z vlado's vedno strožjo politiko varstva okolja, vendar bo za podjetje tudi pridobila naklonjenost okoljsko osveščenih potrošnikov.

bluetooth shower heads

Inovacija tehnologije za varovanje okolja vodi zeleni trend industrije sanitarne posamezni in poganja celotno industrijo k cilju trajnostni razvoj. Z uporabo več vodovarčnih, nizkoogljičnih in inteligentnih tehnologij, se okoljska učinkovitost sanitarnih izdelkov nadaljevala za izboljšanje, prispevek k globalnem ohranjevanju energije, zmanjšanje emisij in varstvo okolja.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti